torsdag 26 maj 2011

Jag veet!

Jo, jag vet ju att min allergiska systerson INTE tycker om bakverk. Men ändå så måste jag testa nya recepet på sånt som han skulle kunna äta.

Lätta chokladmuffins. Ägg-, mjölk- och glutenfria. De blev väldigt höga och fina trots att de är utan gluten och smakar helt ok. Har inte kunnat dekorera dem än, endast för att jag inte hittat något som busungen kan äta!

Sanna

2 kommentarer:

  1. Jo, du är så duktig på att baka så han kommer nog lära sig att tycka om det :)

    SvaraRadera
  2. Vet du vad! Jag bakade kanelbullar och han smockade i sig en hel påse (typ). Så det här med att han inte gillar bakverk stämmer inte. Kanske är han mindre förtjust i kladdiga saker?!?!

    Jag är i alla fall väldigt glad över att du testar och provar för hans skull

    PUSS!

    SvaraRadera